torsdag 4 december 2008

Gör en insats för Sveriges utrikespolitiska tidningar!

Vill du lära dig mer om försäljning, medievärlden och samtidigt förbättra ditt CV?
Ta chansen att bli UFS:s annonssamordnare.

UFS har fem stycken papperstidningar som når mer än 10 000 studenter. För att tidningarna ska gå runt ekonomiskt, behöver vi sälja annonsplatser. Hittills har flera av tidningarna kunnat leva på intäkterna. Men med rådande finanskris är det svårare att locka företagen. Så nu behöver vi kunna sälja annonsplatser gemensamt i alla tidningar för att kunna locka större organisationer och företag. Med annonsplats i en upplaga på 10 000 tidningar, som tillsammans når alla Sveriges utrikespolitiskt intresserade studenter, kan mycket väl SJ, UI, alla högskolor och universitet, bland många andra, vara intresserade!


Nu behöver vi bara en som samordnar arbetet för redaktionerna. Och det är där du kommer in i bilden. Med dig som samordnare kommer UFS-tidningarna att växa och utvecklas. Redan nu finns det ett utvecklat förslag till hur ett sådant här samarbete ska se ut, så projektet ska endast kickas igång.

Skicka in en kort förklaring till varför du är den rätta personen för posten som UFS annonssamordnare till Klara Strandberg, medieforumets koordinator och tillika vice ordförande för UFS. På ufs.vordf@gmail.com innan den 12 december.

Sprid även detta brev till alla som ni tror kan ha ett intresse!

Varma hälsningar

Styrelsen Utrikespolitiska förbundet Sverige

Genom Klara Strandberg
Vice ordförande UFS
0736 38 49 62

Inga kommentarer: