torsdag 2 oktober 2008

Nytt presidium sökes till UFS!

Utrikespolitiska förbundet Sveriges stämma närmar sig med stormsteg men ännu finns det tid att kandidera till presidieposterna! Ta därför gärna en funderare kring huruvida du är sugen på att vara med och vidareutveckla förbundet. Om du själv inte har möjlighet att kandidera får du gärna tipsa dina vänner om möjligheten att väljas till UFS presidium, valberedning eller revisorer!

Nästa år kommer UFS att växa till ett förbund att räkna med på den nationella arenan och det är därför extra viktigt att vi nu ser till att få ihop ett riktigt bra presidium som kan leda detta ansvarsfulla arbete framåt.

För alla uppdrag förutom föreningsrevisor krävs medlemskap i en av UFS medlemsföreningar. Ansökningar ska innehålla ett personligt brev på max. två A4-sidor och ett CV, helst som pdf-fil, och skickas till ordforande@utrikespolitiskaforeningen.se. Intervjuer kommer i första hand att hållas under Utrikespolitiskt konvent 9-11 oktober i Stockholm.

För övriga upplysningar kontakta Niklas Hill, sammankallande medlem ivalberedningen, på ordforande@utrikespolitiskaforeningen.se.

Välkommen med din ansökan!

/Valberedningen och Eric Hale, Förbundsordförande

Inga kommentarer: