onsdag 21 maj 2008

Ungdomsstyrelsen till Forumdagen

I dag hade vi, Anders Forsberg och Hanna Navier, ett möte med Anna Lind som är handläggare på Ungdomsstyrelsens internationella enhet.

Det var ett väldigt trevligt och givande möte där vi fick mycket bra input, dels om projektstöd vi kan söka till konventet, dels om projekt som UFS-medlemmar kanske kan vara intresserade av att vara med och ordna. Vi återkommer om detta!

Ungdomsstyrelsen har också tackat ja till att delta under forumdagen under höstens utrikespolitiska konvent. De håller en workshop med temat Ung och Aktiv. Under workshopen får vi information om hur vi kan söka pengar från deras Ung och Aktiv i Europa-fond, både på lokal nivå och förbundsnivå.

Anna Lind betonade att även helt oerfarna lokalföreningar gärna får söka bidrag utan att ha etablerade samarbetspartners i Europa. Gå gärna in på www.ungdomsstyrelsen.se om du är har någon projektíde eller resa som du vill genomföra och söka stöd för. Kontakta oss gärna om du vill ha tips och stöd! Vår ekonomiansvariga heter Pernilla Enebrink och har mail ufs.ekonomi@gmail.com.

/Hanna Navier, vice förbundsordförande UFS
ufs.vordf@gmail.com

Inga kommentarer: