torsdag 15 maj 2008

Fint besök i Göteborg

På torsdagen fick UF Göteborg besök från Lund/Sthlm i form av Sandra Ehne, som bland annat är förbundsstyrelseledamot för Lund och en av de ansvariga för höstens konvent. Fem aktiva från Göteborg som arbetat med förbundet eller konventet passade på att träffa Sandra på Café Garbo för att prata konvent, förbund och UF verksamhet i allmänhet.

Diskussionen rörde ganska många av de praktiska frågor som uppkommer i samband med ett arrangemang av denna storlek, speciellt runt resorna då Göteborg är ansvarig förening i dessa frågor.

Som alltid är det fantastiskt att träffa andra aktiva inom UFS och jag tror definitivt att dagens besök ytterligare ökade förståelsen för vad det finns för verksamhet och möjligheter inom förbundet.

Sandra avslutade sitt besök hos UF Göteborg med att gå på kvällens föreläsning och informera om konventet för besökarna.

Från min sida vill jag verkligen uppmuntra andra personer som råkar åka runt i Sverige att söka upp den lokala UF föreningen för att träffas informellt. Be styrelseledamoten dra ihop lite folk och ta en fika, det gjorde vi och resultatet blev både två mycket trevliga timmar och nya erfarenheter.

Fredrik Larsson
UF Göteborg

2 kommentarer:

Unknown sa...

Heja Göteborg! Vad roligt att höra att konventet förankras med framgång.

Fredrik, verkligen bra tips om att kontakta lokala utrikespolitiska föreningar när man besöker en stad.

Många av oss är förmodligen nära olika utrikespolitiska föreningar betydligt oftare än vi själva tänker på.

/Hanna

Sandra Ehne sa...

Vilket fint inlägg Fredrik! Det var verkligen trevligt och bra att ses.

Precis som Hanna säger kan vi troligtvis ses mycket oftare än vi tänker på - själv brukar jag även försöka passa på när jag hälsar på i Uppsala =)

/Sandra Ehne