fredag 30 januari 2009

VARMT VÄLKOMNA TILL FORUMHELGEN I STOCKHOLM DEN 28 FEBRUARI – 1 MARS

Utrikespolitiska Förbundet Sverige har glädjen att inbjuda samtliga Utrikespolitiska Föreningar till terminens forumhelg som i vår kommer att hållas i Stockholm helgen den
28 februari – 1 mars. Helgen går i stora drag ut på att vi träffas i de olika föreningarna för att utbyta idéer och erfarenheter med varandra. Förhoppningsvis blir detta starten på en mängd fina och konstruktiva samarbeten. Forumen är idag en mycket stor del i UFS nuvarande verksamhet vilka stärker vår relation såväl mellan föreningar som mellan förening och förbund.

Senast den 20/2 behöver vi er anmälan kring vilka som kommer att resa ifrån varje förening samt vilka som kommer att vara i behov utav boende natten mellan lördagen och söndagen. UFS bekostar 10 resor/förening skulle resplatser sedan finnas över ifrån någon förening efter den 20/2 kan dessa överlåtas till en annan förening utefter intresse.

Om ni ha några frågor, funderingar, förslag på forum och workshops eller vill vara med och organisera helgen så är ni välkomna att kontakta oss i forumgruppen:

Sonja Rosina Ayeb
stockholm.ufs@gmail.com
+46706856529

Klara Strandberg
ufs.vordf@gmail.com
+4636384962

Therese Bladh
sodertorn.ufs@gmail.com
+46768631302



Annars ser vi fram emot att få träffa er allesammans i Stockholm!
Vänliga hälsningar!
Förbundsstyrelsen UFS

Inga kommentarer: