söndag 2 november 2008

Styrelsen åker till skogs

Första veckan avklarad 51 stycken kvar
- presidiet inleder arbetet för Sveriges mest potentiella förbund

UFS:s första styrelse har tackat för sig och en ny har valts av UFS-stämman i Göteborg. Under kommande år ser styrelsen ut så här:
Abrak Saati är ordförande. Hon har sina rötter i UPF Umeå, där hon suttit som ordförande de senaste två åren. Henne når ni på: ufs.ordf@gmail.com
Vice ordföranden är Klara Strandberg och Christian Wohlert, från UF Södertörn och UF Uppsala. Båda har gedigna UF-karriärer och jobbar just nu som reportrar på ETC, respektive Fokus. Maila ufs.vordf@gmail.com för ytterligare kontakt.
Ekonomiansvarig är Gustaf Winstrand. Han kommer från UF Uppsala, är lite av en doldis i UF sammanhang, men verkar grym. Hör av er till honom på ufs.ekonomi@gmail.com
Förbundets sekreterare är Jenny Lindström. Hon kommer från UPF Lund där hon gjort en lysande insats som viceordförande och generalsekreterare för LUMUN. Henne når ni på ufs.sekr@gmail.com.

För att presentera personerna ytterligare, samt ge förbundet extra publicitet, skickar vi nu ut pressmeddelanden till lokaltidningar runt om i landet med kortare intervjuer med var och en. Självklart kommer presentationerna att publiceras även här.

Styrelsens första möte kommer att genomföras i slutet av november. Vi ska åka ut på landet utanför Uppsala och stänga in oss i några stugor och fokusera på UFS till 100 procent under en helg.

Redan om två veckor kommer presidiet att delta i LSU -stämman i Stockholm. Och låta hjärncellerna blöda för att vi ska kunna göra det bästa av året med UFS. Mer om det kommer.

Klara Strandberg
Vice ordförande UFS

Inga kommentarer: